FAHREDIN ADEMI

dinii

Fahredin Ademi

Jam lindur në vitin 1986 në Skenderaj, shkollimin fillor e të mesëm në vendlindje.

Fakultetin e Letërsisë Shqipe dhe Masterin në Universitetin e Prishtinës.

Në përvojën time kam punuar: koordinator projektesh, gazetar, opinionist, profesor, tekstshkrues.

Aktualisht profesor në shkollën e mesme profesionale “Qendra e Kompetencës” në Skenderaj.

Duke parë ndikimin e teknologjisë tek nxënësit, kam menduar që mësimi në distancë do të jetë një joshje  e re drejt mësimnxënies, kështu mësimin në distancë kam filluar ta përdorë nga viti 2017.

Vërejtje: Adresa www.fahredinademi.com nuk ka për qëllim të përfitimit material, por është dritare e ofrimit të informacioneve shtesë për nxënësit dhe të interesuarit rreth gjuhës shqipe dhe letërsisë.